Πάνελ αλουμινίου σύνθετης επίστρωσης

Πάνελ αλουμινίου σύνθετης επίστρωσης

Η σύνθετη αλουμινένια πλάκα Alucosuper είναι γνωστή στις εγχώριες και υπερπόντιες αγορές λόγω της υψηλής ποιότητας και της φήμης της. Έχει υψηλή αντοχή, σταθερές διαστάσεις, επίπεδη επιφάνεια, εσωτερικό στρες κάτω από το ίδιο είδος, ακόμη και πλούσια χρώματα επίστρωσης, εξαιρετική πρόσφυση και εξαιρετική διάβρωση ...
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Η σύνθετη αλουμινένια πλάκα Alucosuper είναι γνωστή στις εγχώριες και υπερπόντιες αγορές λόγω της υψηλής ποιότητας και της φήμης της. Έχει υψηλή αντοχή, σταθερές διαστάσεις, επίπεδη επιφάνεια, εσωτερικό στρες κάτω από το ίδιο είδος, ακόμη και πλούσια χρώματα επίστρωσης, εξαιρετική πρόσφυση και εξαιρετική διάβρωση αντοχή, αντοχή στις καιρικές συνθήκες και αντοχή σε μόλυνση, αποτελεί ένα ιδανικό είδος κουρτίνας για διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.

Τα κυριότερα προϊόντα περιλαμβάνουν συνηθισμένο πάνελ από αλουμίνιο, πλαστικό αλουμινίου με πυρίμαχο πάνελ με προστασία κατά της πυρκαγιάς Α και βαθμολογία B1, ανθεκτικό σε μόλυνση αυτοκαθαριζόμενο σύνθετο πάνελ αλουμινίου.


Εξεταστική