Επίστρωση PVDF A / B αλεξίπυρο σύνθετα πάνελ αλουμινίου

Πυρίμαχο ΑΚΕ είναι Ένωση της άνω/κάτω στρώμα αλουμινίου πλάκες με ανόργανες σύνθετο επιβραδυντικά φλόγας πυρίμαχο πυρήνα, μετά την σύνθεση της ταινίας πολυμερές, διπλής όψης ζωγραφική και επιδεινώνοντας το πίσω φύλλο.
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Επίστρωση PVDF A / B αλεξίπυρο ΑΚΕ

Πυρίμαχο ΑΚΕ είναι Ένωση της άνω/κάτω στρώμα αλουμινίου πλάκες με ανόργανες σύνθετο επιβραδυντικά φλόγας πυρίμαχο πυρήνα, μετά την σύνθεση της ταινίας πολυμερές, διπλής όψης ζωγραφική και επιδεινώνοντας το πίσω φύλλο. Είναι ευρέως εφαρμόζεται για την οικοδόμηση κουρτίνα περιμένει με υψηλές απαιτήσεις πυρίμαχο. Είναι η τρίτη γενιά να αντικαταστήσει εισαγόμενα προϊόντα ΑΚΕ τοίχο κουρτινών και εσωτερικής διακόσμησης ΑΚΕ. Πυρίμαχο ΑΚΕ έχουν όχι μόνο όλα τα πλεονεκτήματα της κανονικής ΑΚΕ αλλά επίσης εξαιρετική πυρασφαλείας. Το δημοσιοποιεί πυρίμαχο προτύπου GB8624 B1 και Α2, LSOH, ελεύθεροι αλογόνου, δεν δηλητηριώδες αέριο, στρώμα σκληρό πυρήνα, εύκολη επεξεργασία και εγκατάσταση.


◎ Δυνατότητα:

① Αξιοσημείωτη πυρίμαχο απόδοση
Με υψηλή απόδοση LSZH πυρήνα, 4mm το ΑΚΕ μπορούν να αντέξουν οικονομικά 20-30 λεπτά υπό τον θετικό αντίκτυπο της φλόγας βαθμό 1200-15OO. Σύμφωνα με το GB8624-2006 «οικοδομικά υλικά βαθμολογώντας τη μέθοδο απόδοση καύσης», είναι το B1 επίπεδο υλικά επιβραδυντικά φλόγας και να πάρει μέσω της πιστοποίησης NFTC.

Σούπερ καιρός ικανότητα

Για PVDF επικάλυψη πλεονέκτημα ως αντίσταση στη διάβρωση, λεκές αντίσταση και ικανότητα weather, δεν έχει σημασία πόσο ζεστό ήλιο ή πάγωμα blizzard, μας πυρίμαχο ΑΚΕ είναι άθικτες στην αρχική τέλεια εμφάνισή του.

Σούπερ ξεφλούδισμα δύναμη

Με υψηλή απόδοση φλόγα-καθυστερών πυρήνα, το δείκτη κλειδιού τεχνική, δύναμη φλούδας, είναι υψηλότερο από μη-πυρασφαλείας πίνακα κατά 10% περισσότερο το ξεφλουδισμένα 2O κύκλους με θερμοκρασίες από 40° C έως 80 ° και χωρίς αλλαγές δύναμη.

ομοιόμορφη επίστρωση, ποικιλία χρωμάτων:

Προσκολλιέται γραβάτα μέταλλα καλά μετά την επικάλυψη μετατροπής και αλουμινόχαρτο. Πιο ομοιόμορφη και πολύχρωμο, πιο επιλέξιμο και σφράγισης personlized

Υψηλής αντοχής

Με ισχυρή αντοχή, υψηλή αντοχή χρώμα κορυφαίας ποιότητας, ΑΚΕ έχει οποιαδήποτε βλάβη στην περιοχή θυελλώδεις και αμμώδης.

Εύκολη συντήρηση

Εύκολος να καθαρίσει, ακόμη και σε κάποια βαρύτερα ρύπανσης περιοχές, πυρίμαχο ΑΚΕ μπορούν να καθαριστούν με ουδέτερο καθαριστικό μόνο. Κρατήστε το νέο μετά από κάθε καθαρισμό.


◎ Εύρος εφαρμογής:

Άφλεκτο σωσίβιο ΑΚΕ είναι ένα ιδανικό υλικό για χρησιμοποιείται ευρέως σε εσωτερικό και εξωτερικό κουρτίνα τοίχο διακόσμηση, όπως τα εκθεσιακά κέντρα, μεγάλες αίθουσες υποδοχής.

καταστήματα, κτίρια γραφείων, κουβάρια, ξενοδοχεία, ξενώνες και διαμερίσματα. Χρησιμοποιείται για τη διακόσμηση εσωτερικών τοίχων, οροφές, μπάνια, κουζίνες, μπαλκόνια, πινακίδες, σήραγγες, μετρό θρήνοι, τηλεφωνικό θάλαμο, yachting και άλλα βιομηχανική χρήση.

Εξεταστική