Επίστρωση πολυουρεθάνης Α / Β Αδιάβροχο Αλουμινίου

PE επίστρωση Πυρίμαχο τοίχωμα κουρτίνας Το πυρίμαχο ACP είναι σύνθετο από επάνω / κάτω στρώμα πλακών αλουμινίου με ανόργανο σύνθετο επιβραδυντικό φλόγας πυρήνα πυρήνα, μετά την ανάμιξη του φιλμ πολυμερούς, διπλής όψεως ζωγραφική και πίσω φύλλο συνθέσεως. Είναι ευρέως εφαρμοσμένο για την κατασκευή κουρτίνα περιμένει ...
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

PE επίστρωση τοιχοποιίας

Το πυρίμαχο ACP είναι σύνθετο από επάνω / κάτω στρώμα πλακών αλουμινίου με ανόργανο σύνθετο επιβραδυντικό φλόγας πυρήνα πυρήνα, μετά την ανάμειξη του φιλμ πολυμερούς, διπλής όψεως ζωγραφική και πίσω φύλλο συνθέσεως. Είναι ευρέως εφαρμοσμένο για την κατασκευή κουρτίνας περιμένει με υψηλές απαιτήσεις πυροπροστασίας. Είναι η τρίτη γενιά να αντικαταστήσει τα εισαγόμενα προϊόντα υαλοπίνακες ACP και εσωτερική διακόσμηση ACP. Τα πυροπροστατευτικά ACP δεν έχουν μόνο όλα τα πλεονεκτήματα της κανονικής ACP, αλλά και εξαιρετικά πυρίμαχα. Συμμορφώνεται με το πρότυπο πυρίμαχων προδιαγραφών GB8624 B1 και A2, LSOH, χωρίς αλογόνο, χωρίς δηλητηριώδες αέριο, σκληρό στρώμα πυρήνα, εύκολη επεξεργασία και εγκατάσταση.

◎ Χαρακτηριστικό:

① Αξιοσημείωτη απόδοση κατά της πυρκαγιάς

Με τον πυρήνα LSZH υψηλής απόδοσης, το ACP 4 mm μπορεί να αντέξει σε 2O-3Omins κάτω από τη θετική επίδραση της φλόγας 1200-1500 βαθμών. Σύμφωνα με το GB8624-2OO6 "απόδοση οικοδομικών υλικών καύσης της μεθόδου ταξινόμησης", είναι τα επιβραδυντικά φλόγας υλικών επιπέδου Β1 και επιτυγχάνεται η πιστοποίηση NFTC.

② Super Weather ικανότητα

Για την επένδυση PVDF πλεονεκτήματα όπως αντοχή στη διάβρωση, αντοχή λεκέ και την ικανότητα καιρού, ανεξάρτητα από το πόσο ζεστό ήλιο ή παγετό βροχή, μας πυρίμαχο ACP είναι άθικτη στην αρχική τέλεια εμφάνιση.

③ Σούπερ δύναμη ξεφλούδισμα

Με τον υψηλής πυκνότητας πυρήνα επιβραδυντικό πυρήνα, ο βασικός τεχνικός δείκτης, η αντοχή αποφλοίωσης, είναι υψηλότερος από τον μη πυρίμαχο πίνακα κατά 10% περισσότερο. Είναι ξεφλουδισμένοι 2 κύκλοι με θερμοκρασίες από 40 ° C έως 80 ° και χωρίς αλλαγές ισχύος.

④ ενιαία επίστρωση, ποικιλία χρωμάτων:

Η επικάλυψη προσκολλάται στην ένωση των μετάλλων και μετά την επίστρωση μετατροπής και το φύλλο αλουμινίου. Περισσότερο ομοιόμορφη και πολύχρωμη, πιο επιλεγμένη και προσωποποιημένη

⑤ Υψηλή αντοχή

Με ισχυρή αντοχή σε κρούση, βαφή υψηλής αντοχής υψηλής ποιότητας, το ACP έχει οποιαδήποτε ζημιά σε θυελλώδη και αμμώδη περιοχή.

⑥ Εύκολη συντήρηση

Εύκολο στην καθαριότητα, Ακόμα και σε μερικές περιοχές βαρύτερων ρυπασμάτων, τα αντιδιαβρωτικά ACP μπορούν να καθαριστούν μόνο με ουδέτερο καθαριστικό. Διατηρήστε το νέο μετά από κάθε καθαρισμό.

◎ Εύρος εφαρμογής:

Το πυροπροστατευτικό ACP είναι ένα ιδανικό υλικό για ευρεία χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους διακοσμήσεων κουρτινών, όπως αίθουσες εκθέσεων, μεγάλες αίθουσες υποδοχής.

καταστήματα, κτίρια γραφείων, hanks, ξενοδοχεία, ξενώνες και διαμερίσματα. Χρησιμοποιείται για διακόσμηση εσωτερικών τοίχων, οροφών, μπάνια, κουζίνες, μπαλκόνια,

διαφημιστικές πινακίδες, σήραγγες, μαξιλάρια του μετρό, τηλεφωνικό θάλαμο, ιστιοπλοΐα και άλλες βιομηχανικές χρήσεις.
Εξεταστική