Σούπερ πάχος και πλάτος Τοιχοποιός από τιτάνιο ψευδάργυρο

Σούπερ πάχος και πλάτος Τοιχοποιός από τιτάνιο ψευδάργυρο

Υψηλό πάχος και πλάτος Τοιχοποιός από τιτάνιο Σύνθετο τοίχο από ψευδάργυρο Σύνθετο πάνελ τιτανίου ψευδαργύρου το νεοεκλεγέν σύνθετο πάνελ από κράμα που χρησιμοποιείται για τοίχο κουρτινών. Συνδυάζεται με κράματα ψευδαργύρου τιτανίου και πυρίμαχα ορυκτά υλικά. Το κράμα τιτανίου-ψευδαργύρου είναι πιο σκληρό και πιο ανθεκτικό από το συνηθισμένο ...
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σούπερ πάχος και πλάτος Τοιχοποιός από τιτάνιο ψευδάργυρο

Ο σύνθετος πίνακας ψευδαργύρου τιτανίου, ο σύνθετος πίνακας αλουμινίου που κατασκευάστηκε πρόσφατα και χρησιμοποιείται για τον τοίχο κουρτινών. Συνδυάζεται με κράματα ψευδαργύρου τιτανίου και πυρίμαχα ορυκτά υλικά. Το κράμα τιτανίου-ψευδαργύρου είναι πιο σκληρό και πιο ανθεκτικό από τον συνηθισμένο ψευδάργυρο. Διαθέτει χαρακτηριστικά που δεν απαιτούν συντήρηση και δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αισθητικής και πραγματικής ζήτησης για σύγχρονο τοίχο κουρτινών.

Γιατί να επιλέξετε πίνακα τιτανίου-ψευδαργύρου;

1.Ενώτερα υλικά

Ο ψευδάργυρος είναι ένα διαχρονικό υλικό και μπορεί να δείξει τόσο τη σύγχρονη τεχνική εμφάνιση όσο και την κλασική ομορφιά.

2.Η αναμενόμενη ζωή

Ο χρόνος ζωής του ψευδαργύρου φθάνει τα 80-100 χρόνια κάτω από το κανονικό περιβάλλον και η λογική εγκατάστασή του. Υπάρχουν λίγα υλικά που έχουν την ίδια αναμενόμενη διάρκεια ζωής με τον ψευδάργυρο σε όλο τον κόσμο.

3. Αυτοθεραπεία

Μπορεί να αυτοθεραπευτεί όταν γρατσουνιστεί ή εντοπιστεί στη μεταφορά και εγκατάσταση του ή κατά τη διάρκεια της ζωής του.

4. Εύκολη συντήρηση

Δεν χρειάζεται σχεδόν καθόλου καθαρισμός καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής του.

5 Συμβατότητα

Ο πίνακας ψευδαργύρου μπορεί να είναι συμβατός με πολλά άλλα υλικά, όπως αλουμίνιο, ανοξείδωτο χάλυβα, γυαλί, πέτρα και ούτω καθεξής.

6 Φυσικό υλικό

Ο ψευδάργυρος είναι ένα βιολογικό στοιχείο για τα ανθρώπινα ζώα και τα φυτά. Το πλύσιμο των βροχοπτώσεων από τον τοίχο από ψευδάργυρο είναι σύμφωνο με το σύστημα πόσιμου νερού. Μπορεί να ρέει στη λίμνη, τον ποταμό και τον κήπο χωρίς καμία ρύπανση.


Εξεταστική