Οδηγός εγκατάστασης

20150207034939_28657(001).jpg

1, σύνθετο πάνελ αλουμινίου Συνδετικά καλώδια που χρησιμοποιούνται συνήθως

Ο σύνθετος πίνακας αλουμινίου μπορεί να χρησιμοποιήσει μεθόδους επεξεργασίας μετάλλων και πλαστικών που χρησιμοποιούνται συνήθως για τη σύνδεση της σύνδεσης Μετά την εισαγωγή πολλών τρόπων σύνδεσης που χρησιμοποιούνται συνήθως:

(1) τις συνδέσεις με πριτσίνια
Η σύνθετη πλάκα αλουμινίου μπορεί να συνδεθεί μεταξύ της χρήσης κατάλληλων πλακών ή πινάκων από πριτσίνια αλουμινίου και άλλων υλικών Εφαρμογή σε εξωτερικούς χώρους ή σε χώρους με υψηλή υγρασία, πρέπει να χρησιμοποιηθούν πριτσίνια από ανοξείδωτο χάλυβα πυρήνα για να αποφύγετε τη διάβρωση πλακών αλουμινίου, , ο πυρήνας του πριτσινιού είναι σταθερά συνδεδεμένος για να αφαιρεθεί αφού τα πριτσίνια με πείρο κεφαλής χρησιμοποιούνται μόνο για εσωτερικές εφαρμογές.

(2) με ένα σπειρωτό συνδετήρα
Είναι εξωτερικό και εσωτερικό με δύο
α. Εξαρτήματα για υπαίθρια στερέωση
Όταν η εξωτερική χρήση σπειρωμάτων συνδετήρα χρειάζεται να εξεταστεί ο συντελεστής θερμικής διαστολής του σύνθετου πίνακα από αλουμίνιο, προκειμένου να αποφευχθεί η παραμόρφωση της πλάκας αλουμινίου λόγω θερμικής και συμπιεσμένης παραμόρφωσης, το άνοιγμα του σύνθετου πάνελ αλουμινίου πάνω πρέπει να είναι μεγαλύτερο από τη διάμετρο της βίδας, τις απαιτήσεις της επέκτασης.

Η χρήση βίδας από ανοξείδωτο χάλυβα με φλάντζα μπορεί να αποφύγει την πλάκα αλουμινίου με παραμόρφωση εξώθησης, η λειτουργία του προϊόντος έχει ληφθεί για την επαλήθευση. Για να επιλέξετε κατάλληλη δομική ύλη βίδα στερέωσης βίδα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ροπόκλειδο ή κατσαβίδι, εξασφαλίστε το πλυντήριο αποτελεσματικά σφράγιση τρύπα, στεγανή στην επιφάνεια του σύνθετου πάνελ αλουμινίου για να αφήσει ίχνη.

Κατασκευή και μερικές φορές πρέπει να χρησιμοποιήσετε το κομμάτι σε drillng ή περιβλήματα παραμόρφωσης αλουμινίου ή δομή πυθμένα, προκειμένου να επιτευχθεί μια σταθερή κεντρική τρυπάνι τρύπα και πριτσίνια. Πρέπει να δώσετε προσοχή είναι, για να εξασφαλίσετε την αφαίρεση του προστατευτικού φιλμ στις βίδες στερέωσης πριν.

β.Στοιχεία για τον καθορισμό του εσωτερικού

Βίδα για τη στερέωση εσωτερικής σύνδεσης εφαρμογής μπορεί να χρησιμοποιήσει διαφορετικό σχήμα χάλυβα ή ξύλο. Αυτές οι βίδες συνήθως δεν επιτρέπουν μετατόπιση θερμικής διαστολής σύνθετου πίνακα από αλουμίνιο.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν κυπρίνοι με βιδωτό κεφάλι για τη στερέωση του σύνθετου πάνελ αλουμινίου, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη συνήθη μέθοδο με τρύπημα οπών ή απευθείας στην πινακίδα πίεσης αλουμινίου, οι οποίοι είναι μεγαλύτεροι από τη διάμετρο οπών της βίδας.

(3) πλαστική συγκόλληση (μόνο για υλικό πυρήνα PE)
Χρησιμοποιώντας ζεστό αέρα συγκόλληση σύνδεση μπορεί να εφαρμοστεί στο σύνθετο αλουμίνιο μεταξύ του πλαστικού μεταξύ, χρησιμοποιήστε το ηλεκτρικό όπλο θέρμανσης με θερμαινόμενο με αέρα αλουμίνιο πεινασμένο στρώμα πυρήνα πολυαιθυλενίου πυρήνα και το πλαστικό πολυαιθυλενίου συγκόλλησης ράβδος μετά την ψύξη της ποιότητας συγκόλλησης σύνδεση αποκτάται υπό την προϋπόθεση της καλής:

Μια προετοιμασία καλής διεπαφής ορίων πλάκα?

B καθαρίστε τον ζεστό αέρα.

C Η θερμοκρασία συγκόλλησης σωστά.

D δικαίωμα πίεσης επαφής.

E ταχύτητα συγκόλλησης.

(4)
Η χρήση μεταλλικής συγκολλητικής ουσίας / γενικής συγκολλητικής συγκόλλησης.Για εσωτερική διαφημιστική πινακίδα, διάταξη θαλάμου Τα κοινά μέταλλα ή κοινά συγκολλητικά είναι κατάλληλα για συγκολλητική συγκόλληση πλακών, δεν απαιτείται σύνδεση διπλής όψεως ταινία κατάλληλη για υψηλή αντοχή.Η ανάγκη για υψηλή αντοχή συγκόλλησης Συχνά συνιστούμε τη χρήση κόλλας ενός συστατικού.

SIKA-BOND

Ανάγκη να δοθεί προσοχή είναι, όταν χρησιμοποιείται σε εξωτερικούς χώρους, όταν η ικανότητα συγκόλλησης να αντέχουν στατική δύναμη του γενικού.

Όταν το συγκολλημένο πλαίσιο αλουμινίου και άλλα υλικά, μπορεί να αποτύχει σύνδεση λόγω των συντελεστών θερμικής διαστολής των διαφόρων υλικών.

(5) σύνδεση υποδοχής κάρτας
Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την σύνδεση του σταθερού συνδυασμού, του σύνθετου πάνελ από αλουμίνιο, του εξαρτήματος αλουμινίου ή του πλαστικού υλικού και γενικά αποτελείται από δύο μέρη και αποτελείται από μια βιδωτή σύνδεση.


2, οδηγός εφαρμογής σύνθετου πίνακα πάνελ GB / T 17748-2008

1.slotted
Σύνθετο πάνελ αλουμινίου στην πτυχή κατά τη διάρκεια της κατασκευής, θα πρέπει να τρυπηθεί στο ποδόγλυφος, σύμφωνα με τις απαιτήσεις, γενικά μπορεί να ανοίξει υποδοχή, τύπου U υποδοχή τύπου V, αρκετές τυπικές slotted λειτουργία είναι showrn στο σχήμα C.1. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε ειδική πλάκα αλουμινίου, βεβαιωθείτε ότι το βάθος των σχισμών δεν βλάπτει το αντίθετο από το αλουμίνιο και αφήστε το πάχος του πλαστικού στρώματος των 0,3 mm. Στην υποδοχή στο κουτί ανάλογα με την ανάγκη να χρησιμοποιηθούν μέτρα ενίσχυσης οριοθετημένων πλευρών όπως

2η ταινία
Η σύνθετη πλάκα αλουμινίου μετά την τοποθέτηση θα πρέπει να απομακρύνει αμέσως την προστατευτική μεμβράνη, να μειώσει την προστατευτική μεμβράνη λόγω γήρανσης που προκαλείται από την πιθανότητα να σχηματιστεί δύσκολη μεμβράνη, σοβαρή υπολειμματική κόλλα ή σοβαρή ρύπανση της επιφάνειας αλουμινίου κλπ.

3.η προστασία των επιφανειακών μεμβρανών
Πρέπει να αποφύγετε να καταστρέψετε την επιφάνεια της μεμβράνης βαφής
4.η κατεύθυνση εγκατάστασης
Επειδή η επιφάνεια της μεμβράνης από σύνθετο φύλλο αλουμινίου χρησιμοποιείται γενικά στην παραγωγή της διαδικασίας επίστρωσης με κυλίνδρους, το χρώμα της επίστρωσης μπορεί να έχει κάποια κατεύθυνση (ειδικά μεταλλικό χρώμα), βλέποντας από διαφορετική γωνία, το πλαστικό αλουμινίου αισθητικό χρώμα μπορεί να έχει κάποιες διαφορές, για να αποφευχθεί αυτή η διαφορά, πρέπει να τοποθετηθεί πλαστική πλαστική αλουμινίου σύμφωνα με την ίδια κατεύθυνση παραγωγής.

5. καθαρισμός συντήρησης
Αλουμινίου σύνθετα πάνελ για τουλάχιστον ένα χρόνο θα πρέπει να υπάρχει συντήρηση καθαρισμού, αφαιρέστε τους επιφανειακούς λεκέδες και τις επιβλαβείς ουσίες, για να κρατήσει την επιφάνεια καθαρή, να εξασφαλίσει τη συνήθη διάρκεια ζωής του προϊόντος.Πρέπει να είναι ευέλικτος καθαριστικός παράγοντας με ουδέτερο καθαρισμό, πριν από τον καθαριστικό παράγοντα για πλάκα αλουμινίου επικαλυμμένη χωρίς αρνητικές επιπτώσεις

6. συνθήκες αποθήκευσης
Ο σύνθετος πίνακας αλουμινίου θα πρέπει να αποθηκεύεται σε ξηρό, δροσερό, αεριζόμενο ομαλό, προβλήματα φύλαξης δεν πρέπει να υπερβαίνουν τους 70 ° C.

7.γύκνωση και κάμψη
Η σύνθετη πλάκα αλουμινίου στις εφαρμογές φλάντζας πρέπει να θεωρείται εκ των προτέρων καλή διαδικασία δίπλωσης, χωρίς επανάληψη της δίπλωσης · στην ανάγκη να μην τοποθετούνται απλά κεκλιμένα πλακίδια αλουμινίου, η ελάχιστη ακτίνα κάμψης δεν πρέπει να είναι μικρότερη από 30cm.

8.Υποστήριξη του υλικού στεγανοποίησης
Το υλικό στεγανοποίησης για πλαστικό αλουμινίου-πλαστικού πρέπει να έχει καλή αντοχή στο χρόνο και καλή συμβατότητα με την πλάκα αλουμινίου. Το υλικό πήξης θα πρέπει επίσης να συμμορφώνεται με τα σχετικά εθνικά πρότυπα ή βιομηχανικά πρότυπα.Από το φτωχό υλικό σφράγισης είναι εύκολο να μολύνει ακόμη και τη διάβρωση του σύνθετου πάνελ αλουμινίου, πραγματοποιήθηκε πριν από όλα

τα υλικά στεγανοποίησης και η συμβατότητα των πλακών αλουμινίου είναι απαραίτητα.

9.σχεδιασμός και εγκατάσταση

Ο σχεδιασμός της εγκατάστασης πάνελ αλουμινίου θα πρέπει να εφαρμόζει τις σχετικές προδιαγραφές για το σχεδιασμό εγκατάστασης και να λαμβάνει πλήρως υπόψη τη θερμική διαστολή και συστολή, προκειμένου να αποφευχθεί η μηχανική και η τραχύτητα της επιφάνειας να έχει κακή επίδραση.

10. μεταφορά
Το σύνθετο πάνελ αλουμινίου στη διαδικασία παράδοσης και μεταφοράς θα πρέπει να στοιβάζεται τακτοποιημένα, ομαλά, σταθερά, να μην κινείται, να σέρνει, να γρατζουνίζει την επιφάνεια, να συγκρούεται και να συνθλίβει τοπικά.


3, Μέθοδος
1, η μέθοδος άμεσης κατασκευής κόλλας
Α, πλάκα βάσης και σύνθετο πλαστικό αλουμινίου (κόντρα πλακέ ή επίστρωση επιφανειών επιφανείας τοίχου με συγκολλητική αντοχή), ελαφρώς στεγνό, μη κολλημένο στο χέρι (ανάλογα με τη θερμοκρασία, περίπου 10 λεπτά). κόντρα πλακέ, χέρια χτυπήστε πίεση, μέχρι το πλαστικό σύνθετο πλαστικό αλουμινίου εντελώς κολλημένο σε κόντρα πλακέ για έλεγχο.Δεν χρησιμοποιείτε σίδηρο ή εύκολο σκληρό τραυματισμό υλικού επιφάνεια του εργαλείου patch patch

B, συνδυασμένη ραφή 5-10mm, επένδυση για γεμάτο σφραγιστικό ή.

2, διπλής όψης adhensive ταινία και adhensive και χρήση
με χρήση συγκολλητικής ταινίας διπλής όψης (ανάλογα με το ύψος, μεγέθους πλάκας σύνθετης πλάκας αλουμινίου και φορτίου εδράνου, επιλογή χαμηλής αφρού πολυουρεθανικής ή πολυαιθυλενικής διπλής όψης ταινίας) σε σχήμα πεδίου σε πάστα καπλαμά, περιοχή 30%, το υπόλοιπο 70% το μέρος θα κολλήσει επικαλυμμένο Yutian σχήμα χώρο, τότε το αλουμίνιο πλαστικό σύνθετο πίνακα επικολλάται στο πάνω μέρος, με τα χέρια χειροκρότημα για να κολλήσει τελείως.

3, στεγανός τρόπος κατασκευής κρέμονται κρεμαστά τοίχο
Αλουμινίου σύνθετα τοίχο κουρτινόξυλου με τη μορφή της δομής μπορεί να χωριστεί σε τοίχο κουρτινόξυλων τοίχου κουρτινόξυλων τοίχου και συστατικό τύπου αλουμινίου τοίχου κουρτινόξυλου σε δύο μορφές.

Α, τοίχος κουρτινών τύπου μονάδας είναι πάνελ και μεταλλικό πλαίσιο (δοκοί, κολώνες) συναρμολογημένα στο εργοστάσιο για τοίχο κουρτινών μονάδας, μονάδες τοίχων κουρτινών για τη δημιουργία πλήρους τοποθέτησης πλαισίων στήριξης πλαισίου στήριξης στον τοίχο.

Β, τοίχος κουρτίνας τύπου κορνίζας είναι στηρίγματα πλαισίου κουρτινόξυλου, δοκός και πλάκα αλουμινίου τοποθετούνται διαδοχικά στο χώρο.


4, Ο τοίχος κουρτινών κτιρίου  

Αποτελείται από το σύστημα δομής στήριξης και την πλάκα, μπορεί να είναι αντίθετη με την κύρια δομή μιας συγκεκριμένης ικανότητας μετατόπισης, χωρίς να μοιράζεται την δομή του σώματος με την οικοδόμηση των αποτελεσμάτων της κατασκευής περιβλήματος ή της διακοσμητικής δομής.

Διάγραμμα συναρμολόγησης καλαμιού:

5, Σύνθετη ταξινόμηση πάνελ αλουμινίου του συστήματος τοίχων κουρτινών
Αλουμινίου σύνθετο τοίχο κουρτίνας επιπρόσθετα για να παίξει το ρόλο της διακόσμησης, αλλά και σε πολλές λειτουργίες, όπως η προστασία του εξωτερικού τοίχου του κτιρίου δομή ηχομόνωση, θερμομόνωση, υγρασία-απόδειξη, κληρονομούν τον άνεμο, για την επίτευξη αυτών των λειτουργιών, θα πρέπει να εξασφαλίζεται από την τεχνολογία, από την πτυχή της τεχνολογίας του συστήματος τοίχων κουρτίνας χωρίζεται κυρίως σε κλειστό και ανοικτό δύο σύστημα τοίχου κουρτινών.

1, κλειστού τύπου κουρτίνα τοίχων είναι οι αρμοί των φύλλων με αυτοκόλλητη ταινία σφραγισμένη.Οι συγκεκριμένες μέθοδοι της σφράγισης ραφές μπορούν να χωριστούν σε υγρό και στεγνό κλειστό κλειστό.Βρέξτε και κλείστε από ένα στεγανωτικό στεγανωτικό? στεγνώστε και κλείστε με κόλλα εξώθησης.

2, ανοίξτε το σύστημα τοίχου κουρτινών είναι αναφέρεται μεταξύ του τοίχου κουρτινών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό είναι ανοιχτό, συνδεδεμένο.Για να επιτευχθεί η επίδραση της θερμομόνωσης, ηχομόνωση, όπως η κατασκευή του αδιάβροχο στη λειτουργία τοίχο κουρτίνα, το εσωτερικό του είναι σφραγισμένο , που ονομάζεται επίσης πίσω από τον τοίχο κουρτινών.

Ανοίξτε την τεχνολογία του συστήματος κουρτινών και η παραδοσιακή πλήρως κλειστή δομή κουρτινών έχει πολλά μοναδικά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τα παρακάτω

1. Το μεταλλικό διακοσμητικό στρώμα πίσω, λόγω της διατήρησης της κυκλοφορίας του αέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε η θερμική απόδοση να είναι καλή, μπορεί να μειώσει σημαντικά τη ζημιά στα κτίρια που προκαλείται από τη θερμοκρασία, όπως για να μειώσει τη θερμική αγωγιμότητα,

2. Διατηρήστε τον ξηρό τοίχο, η εσωτερική υγρασία μπορεί να είναι πολύ γρήγορα, ο νέος τοίχος μπορεί να στεγνώσει γρήγορα

3. Συνδυασμός και το υλικό μόνωσης τοίχων μπορεί να μειώσει σημαντικά το θόρυβο επηρεάζουν το εξωτερικό. Για τη βελτίωση της εσωτερικής άνεσης διαβίωσης.

4. Οι επιπτώσεις της έντασης της πίεσης του ανέμου πάνω στον εξωτερικό τοίχο του κτιρίου θα μειωθούν λόγω της ανοικτής δομής του τοίχου, έτσι ώστε να μπορεί να μειωθεί η πλάκα πλέγματος μεγάλου μεγέθους ή να μην υπάρχουν πίσω πλευρές

5. Η δομή πλαισίου τοίχου κουρτινών μπορεί να μειώσει τον αριθμό και την ποσότητα του σταθερού σημείου