Αλουμίνιο-πλαστικό πίνακα σύμφωνα με το αποτέλεσμα διακόσμηση της επιφάνειας για την ταξινόμηση

- Sep 08, 2017-

Α. διακοσμητικό πίνακα Panelart αργίλιο-πλαστικό επίστρωμα

Μια ποικιλία από διακοσμητικά επιχρίσματα είναι ντυμένα στην επιφάνεια πλάκα αλουμινίου. Συνήθως χρησιμοποιούνται φθορίου άνθρακα, πολυεστέρα, ακρυλικό επίστρωμα, κυρίως συμπεριλαμβανομένων μεταλλικό χρώμα, απλό, περλέ χρώμα, φθορίζοντα χρώμα και άλλα χρώματα, με διακοσμητικό ρόλο, είναι η πιο κοινή αγορά ποικιλίες.

Β. Oxidized χρωματισμός αργίλιο-πλαστικό πιάτο

Η χρήση ανοδική οξείδωση στο χρόνο θεραπείας από πάνελ αλουμινίου κράμα με τριαντάφυλλο, χάλκινα και άλλα μοναδικά χρώματα, παίζουν ένα ειδικό διακοσμητικό αποτέλεσμα.

C. αλουμινένια διακοσμητικά σύνθετα του σκάφους

Αυτό σημαίνει ότι η ταινία χρώμα σύμφωνα με το σύνολο διαδικασία συνθήκες, ανάλογα με το ρόλο της κόλλας, έτσι ώστε το χρώμα συγκολλητική ταινία με επίστρωση στο κάτω μέρος της πλάκας αλουμινίου ή τοποθετείται απευθείας στην Πλάκα αλουμινίου αφρού-που αντιμετωπίζεται. Οι κύριες ποικιλίες έχουν λοφίσκο μοτίβο, ξύλο κόκκους σκάφους και ούτω καθεξής.

Δ. χρώμα εκτύπωσης αργίλιο-πλαστικό πιάτο

θα είναι διαφορετικά σχέδια μέσα από το προηγμένο υπολογιστή στοιχειοθεσία τεχνολογία εκτύπωσης, μελάνι εκτύπωσης χρώματος στο χαρτί μεταφοράς τυπωμένο σε μια ποικιλία από φυσικά μοτίβα, και στη συνέχεια μέσω της θερμικής μεταφοράς τεχνολογίας έμμεσα στο αλουμίνιο-πλαστικό Πλάκα αντιγραφή από μια ποικιλία από απομίμηση φυσικής μοτίβα. Μπορεί να καλύψει τη δημιουργικότητα του σχεδιαστή και εξατομικευμένη επιλογή του ιδιοκτήτη.

E. βουρτσισμένο αργίλιο-πλαστικό πιάτο

Η χρήση της επιφάνειας από σύρμα σχεδίασης θεραπεία από αλουμίνιο κράμα πάνελ, κοινός είναι χρυσό σύρμα σχεδίασης και ασημένιο σύρμα σχεδίασης προϊόντων, δίνοντας διαφορετική οπτική απόλαυση.

Φ. καθρέφτη το αργίλιο-πλαστικό πάνελ

Η επιφάνεια του αλουμινίου κράμα πίνακα είναι γυαλισμένο και να αντιμετωπίζεται σαν ένας καθρέφτης.