Τεχνολογία κατασκευών από πλαστικό αλουμινίου-πλαστικής πλάκας

- Sep 08, 2017-

Το έργο του ① και της γραμμής εκκένωσης πραγματοποιείται σύμφωνα με την κεντρική γραμμή και το συνηθισμένο υψηλό σημείο της πολιτικού μηχανικού. ο σχεδιασμός του καπλαμά βασίζεται στον άξονα του κτιρίου, ο σκελετός από πλαστικό αλουμινίου αποτελείται από τα μέρη, η γραμμή θέσης της κάθετης ράβδου παίζεται για πρώτη φορά, τότε καθορίζονται τα σημεία αγκύρωσης της κάθετης ράβδου

②, εγκαταστήστε τους σταθερούς συνδέσμους με βάση τη γραμμή εκφόρτωσης, με συγκολλητικές σταθερές συνδέσεις, συγκόλληση τοποθετήστε αντισκωριακή βαφή δύο βαθμούς. Σύνδεση εξαρτημάτων και η κύρια δομή των ενσωματωμένων εξαρτημάτων συγκόλλησης σταθερή, όταν η κύρια δομή δεν θαμμένος στα ενσωματωμένα εξαρτήματα σιδήρου, η κύρια δομή μπορεί να είναι διάτρητοι τρύπες εγκατεστημένα μπουλόνια επέκτασης και κομμάτια σύνδεσης σιδήρου σταθερό.

③, σκελετός εγκατάστασης με τη μέθοδο συγκόλλησης για την εγκατάσταση σκελετού, την εγκατάσταση ανά πάσα στιγμή για να ελέγξετε την ανύψωση, τη θέση γραμμή γραμμή, και ταυτόχρονα το τμήμα σύνδεσης συγκόλλησης για να κάνετε αντι-σκουριά θεραπεία βαφής, σταθεροί σύνδεσμοι για να κάνουν συγκαλυμμένα αρχεία επιθεώρησης, συμπεριλαμβανομένης της σύνδεσης του μήκους συγκόλλησης, του πάχους, της θέσης της θαμμένης ανύψωσης, της ποσότητας, του βάθους ενσωμάτωσης.

④, τοποθετήστε πλαστικό αλουμινίου στο εσωτερικό πλαίσιο του προφίλ, τοποθετήστε πρώτα τη θέση της οπής του κοχλία, ο καπλαμάς από πλαστικό αλουμινίου στερεώνεται στον σκελετό του χάλυβα από το πριτσίνι και το διάκενο μεταξύ της πλάκας και της πλάκας είναι 10 ~ 15 ㎜ για την έγχυση του στεγανωτικού σιλικόνης. Πριν από την τοποθέτηση της πλάκας αλουμινίου, απαγορεύεται η αποσυναρμολόγηση του χαρτιού περιτυλίγματος μέχρι να ολοκληρωθεί και η προστατευτική μεμβράνη συσκευασίας να σκιστεί μπροστά από την πλάκα αλουμινίου.